AVG Privacy Statement
GB Automatisering

Datum bijgewerkt: 24-09-2018


Privacy Statement

Wij hechten veel belang aan de bescherming van uw persoonsgegevens. De meeste informatie op onze website is beschikbaar zonder dat hier persoonsgegevens voor ingevoerd dienen te worden. In bepaalde gevallen kan er gevraagd worden om uw persoonsgegevens. Wanneer dit gebeurt worden de gegevens behandeld in overeenstemming met de bepalingen van de wet op de Privacy.
Deze statement is gericht op alle privacy gevoelige informatie of persoonsgegevens die u aan ons verstrekt in welke vorm dan ook.


GB Automatisering geeft u hierbij de volgende garanties:
· Uw persoonsgegevens worden enkel ingezameld en verwerkt om de door u gevraagde informatie te verstrekken of om de door u gewenste dienstverlening online te realiseren.
· De verwerking van uw persoonsgegevens blijft beperkt tot de beoogde doelstelling.
· Uw persoonsgegevens worden niet bekendgemaakt aan derden noch voor direct
marketingdoeleinden van derden aangewend.
· Wij treffen de best mogelijke veiligheidsmaatregelen om te voorkomen dat derden misbruik maken van uw persoonsgegevens.


Identiteit en contact gegevens van de onderneming
Bedrijfsnaam:             GB Automatisering
Adres:                         Weerselosestraat 15
Postcode/Plaats:        7636 RK  Agelo
Telefoonnummer:       0541 72 50 77
Email:                         info@gb-automatisering.nl


Overzicht persoonsgegevens
Wij verwerken de volgende persoonsgegevens:
  • NAW gegevens
  • IP adressen
  • Bestelgeschiedenis
  • Inloggegevens
  • Telefoonnummers
  • Bankrekeningnummers
  • Case historie
  • Facturatiegeschiedenis
  • Camera beelden
  • CDR gegevens



De doelen voor het inzamelen van persoonsgegevens
Door akkoord te met dit statement geeft u toestemming voor het verwerken van uw
persoonsgegevens voor de hierna genoemde doelen.
De persoonsgegevens worden verzameld om diensten te kunnen leveren aan onze klanten. De gegevens welke hiervoor nodig zijn worden aangevraagd bij de klant en worden aan ons openbaar gemaakt.
Wij verwerken uw gegevens voor onder andere de onderstaande doelen:
  • Automatisering
  • Facturatie
  • Uitbellen / mailen om u op de hoogte te kunnen stellen
  • Case verwerking
  • Abonnementen afsluiten
  • Beveiliging


De ontvangers van de persoonsgegevens
Het is mogelijk dat GB Automatisering uw persoonsgegevens verstrekt aan derden als dit verenigbaar is met de bovenstaande doelen. Verstrekken aan derden kan nodig zijn om te zorgen dat wij de overeenkomst kunnen uitvoeren die wij met u overeen gekomen zijn. Met partijen waar wij uw persoonsgegevens aan kenbaar maken hebben wij een verwerkersovereenkomst om er zeker van te zijn dat zij met dezelfde veiligheid met uw gegevens omgaan zoals wij dit doen.


Is er sprake van automatische besluitvorming of profilering
Bij GB Automatisering wordt niet gebruik gemaakt van besluitvorming of profilering.


Hoe lang worden de persoonsgegevens opgeslagen
De persoonsgegevens worden bij ons bewaart zolang de klant bij ons klant blijft en totdat de klant om verwijdering van deze gegevens vraagt.


Recht op inzage, rectificatie of verwijdering van gegevens
Onze klanten hebben recht op inzage van hun gegevens, rectificatie of verwijdering hiervan.
De opgegeven informatie via de GB Automatisering webshop kan ingezien worden via de het eigen inloggedeelte op de webshop. Hier kunnen de gegevens ingekeken, aangepast en verwijderd worden. De gegevens welke via GB Automatisering opgeslagen staan kunnen op aanvraag ingekeken, gewijzigd of verwijderd worden.
Wij zullen u de verwerkte persoonsgegevens op aanvraag toesturen in een leesbaar bestand. Het verzoek tot inzage, rectificatie of verwijdering kunt u indienen via
info@gb-automatisering.nl . Om er zeker van te zijn dat dit verzoek van u afkomstig is vragen wij om een kopie legitimatie ter bevestiging. Markeer op uw kopie de persoonsgegevens zwart zoals uw pasfoto, paspoortnummer en BSN nummer.


Het recht tegen verwerking van deze gegevens
Wanneer er bezwaar is tegen het verwerking van persoonsgegevens dan zullen wij deze gegevens niet verwerken. Ook in onze administratie zullen geen persoonsgegevens meer vermeld of opgeslagen worden.




Het recht op intrekking van verstrekte gegevens
Als de wens bestaat om de verstrekte persoonsgegevens te verwijderen uit ons systeem dan zullen wij dit op aanvraag van de desbetreffende persoon of het desbetreffende bedrijf uit ons systeem verwijderen. Wij zullen na intrekking van de toestemming geen gegevens meer opslaan in onze systemen en bestaande gegevens hieruit verwijderen. Hiermee komen ook opgeslagen inloggegevens voor systemen waaronder servers en OBS systemen te
vervallen. Onze ondersteuning op reeds geleverde diensten kan hierdoor deels of niet meer geleverd worden.


Het recht op klagen bij de Autoriteit Persoonsgegevens
U heeft het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.


Is het verstrekken een wettelijk verplicht, contractuele verplichting of een voorwaarde
op het uitvoeren van een contract
Het is bij GB Automatisering niet verplicht om persoonsgegevens te verstrekken. Het is wel een voorwaarde voor het uitvoeren van een bestelling of contract. Wanneer de gegevens niet vrijgegeven worden aan GB Automatisering is het niet mogelijk om de aangeboden producten en/of diensten te leveren. Eenmaal verstrekt en aangevraagd wordt de voorwaarde omgezet in een contractuele verplichting.
Hieronder valt bijvoorbeeld het recht tot automatische incasso bij abonnementen.


Cookies
GB Automatisering maakt gebruik van cookies. Hieronder valt google analytics. Wij gebruiken deze gegevens om rapportages op te kunnen stellen over de wijze waarop de website gebruikt wordt. Dit wordt gebruikt volgens de Autoriteit Persoonsgegevens waardoor er niet gevraagd wordt om toestemming. GB Automatisering gebruikt ook cookies om uw eerder ingevulde gegevens te onthouden, denk hierbij aan adres gegevens of reeds in het winkelmandje geplaatste producten. Voor deze cookies wordt akkoord gevraagd bij het bezoeken van de webshop.
Tracking cookies: delen via social media waaronder, LinkedIn, Facebook, Youtube en Twitter.


Contact opnemen
Heeft u vragen met betrekking tot de beveiliging van uw persoonsgegevens of wilt u iets anders melden, neemt u dan contact op via info@gb-automatisering.nl .
Wij zullen hier z.s.m. op reageren.